Редактор: Виолета Николаеваe-mail: [email protected]Христо Радков, председател на Българско обединение на шофьорите гостува

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bgХристо Радков, председател на Българско обединение на шофьорите гостува
Коментари Харесай

Христо Радков: Скоро жертвите на катастрофи ще застигнат броя на заразените за два месеца

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: [email protected]

Христо Радков, ръководител на Българско обединяване на водачите гостува с предаването " Студио Хъ " по телевизия 7/8 с коментар:

" Никой не благодари на водачите. Ако не са водачите, няма да има храна. Те стоят под карантина, а получават заплата на изминат километър. Искам да благодаря на сътрудниците водачи и се надявам тази карантина от 14 дни да отпадне. Най-много един водач да е слязъл на някой паркинг. По-лесно е с тест да се ревизира, само че никой не го прави. Шофьорите докарват над 10% от Брутният вътрешен продукт, а не могат да докарат подобен доход. 

След гибелта на Милен Цветков следим див популизъм. Почти всички употребяват случая да предложат какво ли не. В момента има глоба, която не е дребна. Качваме с 30% наказателните постановления. Тези наказания не оказват помощ. Законът след 2017 година изисква да се глоби всеки човек, който е употребявал в миналото наркотични субстанции. Например в 8-ми клас изпушил една цигара. Аз съм срещу опиатите, само че това не значи, че законът би трябвало да глоби този под влияние и този, който в миналото е използвал такива. За това има и съветници. Някой би трябвало да събере съветници от пътя, а не хора от офисите. А не хора с " б " категория даказват по кое време да се кара камион. 

Навръх Гергьовден 3 дами починаха. Защо за тях не предприехме законови промени?! Блъснали са се в дърво. Те са се движили с 50, след това малко са ускорили. Ще се изкара несъобразена скорост, а няма да се види сцепление на асфалта, каквото там няма. Между 75 и 85 индивида умират от удар в дърво на година.  Между 12-15% ще се спасят, в случай че няма дърво. 

В естествените дърави дърветата са на 50 метра, не на 50 см. Скоро ще пуснем предложение на всеки човек, регистриран като употребител на наркотични субстанции, да му бъде отнемана книжката за 6 месеца. Да се вършат неочаквани инспекции и в случай че е чист, да му се връща свидетелството за ръководство.

Имаме борба с този вирус, от който досега са починали 84 индивида в България. От 13 март до в този момент имаме 47 починали от ПТП в случай, че няма придвижване по пътищата и има КПП-та. Скоро жертвите ще приближат тези от ковид, където в това число са и тези със спукан череп, както стана ясно от статистиката. "  

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР